Skip to content

MAAK ALVAST KENNIS MET ONZE DJ’S

het kan maar zo zijn dat één van onze allround bruiloft dj’s binnenkort bij jullie achter de draaitafel staat te springen!

sybren

SYBREN

Resident Dj van o.a. Alcatraz, Sneek en Paradisobar in kollum.

Sybren draait alweer 15 jaar mee als dj in verschillende discotheken en feestcafe’s door heel NL. Zo is hij bijvoorbeeld resident dj in Alcatraz in Sneek. Zijn vlotte muziekkeus en enthousiaste houding maakt hem een graag geziene dj bij megabruiloft.nl.

Bekijk hier zijn referenties.
ronald

RONALD

Resident dj van o.a. Cafe het feest in Groningen en Swetser Drachten/Heerenveen,  Winnaar Beste skihut dj van NL.

Ronald is een echte ”alleskunner” Een avond 80’s/90’s of de hele avond après ski? Het kan allemaal. Met ruim 15 jaar ervaring in binnen- en buitenland maakt hij het feest compleet. Zijn microfoongebruik en platenkennis zorgen voor een opzwepend feest waar men nog lang over zal praten.

Ronald's referentielijst vind je hier..
danny

DANNY

Danny is vaak in het weekend te bewonderen in o.a. De Manolitobar in Kollum. Naast het draaien studeert hij aan de Stenden hogeschool in Leeuwarden.

Met Danny weet je het eigenlijk nooit. Van 70’s tot stevige rock. Van de evergreens tot de tranentrekkers. Met zijn laid-back uitstraling weet hij het publiek altijd te vermaken met zijn stem en muziek keuze. Danny is werkzaam in ons team sinds 2016!

wilco

WILCO

Wilco is resident dj van Cafe prins in Kollumerzwaag en draait in de zomer in Griekenland, op het eiland Kos. Naast deze uit de hand gelopen hobby is hij werkzaam bij justitie.

Chat openen