Artiesten

Zijn jullie op zoek naar een artiest voor jullie bruiloft? Ook dat kan bij Megabruiloft. Bij ons zijn jullie aan het juiste adres voor het boeken van de beste artiesten!

Waarom een artiest?

Zoeken jullie een artiest voor jullie bruiloft? Of een saxofonist? Wij boeken regelmatig artiesten in combinatie met een van onze shows in Friesland, Groningen of Drenthe. En dankzij ons moederbedrijf megafeest.nl hebben wij een gigantisch aanbod op het gebied van artiesten, muzikanten en dj’s.
Regelmatig doen wij bruiloften waarbij een saxofonist samen met de dj een live spektakel geeft, of een zanger die tussendoor liedjes ter gehore brengt voor het feestende publiek.

Een artiest is bij ons ook los te boeken, of als aanvulling op een gekozen show. Jullie kunnen in de offerte aangeven wat precies jullie wensen zijn, en welke artiest jullie precies willen boeken. De meeste prijzen variëren tussen de €395,- en de €1250,-

Zoek een DJ op locatie!

Wil je meer weten over het huren van een artiest of DJ? Wij regelen artiesten in Friesland, Groningen en Drenthe!

Bruiloft DJ Friesland

Wil je groots uitpakken op jullie bruiloft? Kies dan voor een bruiloft band in Friesland. De mogelijkheden zijn eindeloos!
Meer weten

Bruiloft DJ Groningen

Wil je groots uitpakken op jullie bruiloft? Kies dan voor een bruiloft band in Groningen. De mogelijkheden zijn eindeloos!
Meer weten

Bruiloft DJ Drenthe

Wil je groots uitpakken op jullie bruiloft? Kies dan voor een bruiloft band in Drenthe. De mogelijkheden zijn eindeloos!
Meer weten

Veelgestelde vragen

Hebben jullie toch nog een aantal vragen? Geen paniek! Wij hebben de meest gestelde vragen voor jullie op een rij gezet. Hebben jullie een andere vraag? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Wij helpen jullie graag!

Kvk: 85643815
Btw nummer: NL863693799B01

Informatie

Offerte aanvragen
Privacybeleid
Cookiebeleid

Contact

De Hoefslag 18, Buitenpost
06 307 914 93
Info@bughousemusic.nl

© 2024 Megabruiloft. Alle rechten voorbehouden - Design door Webfriesland