Bruiloftband

Wil je extra groot uitpakken? Dan is het ook mogelijk om een bruiloftband te boeken voor jullie bruiloft. Wij vertellen je hier graag meer over!

Waarom een bruiloftband?

De meest voorkomende keuze is een bruiloft dj. Dit komt eigenlijk omdat de allround dj van alle markten thuis is. Zo past de dj zich perfect aan op het publiek en zweept met zijn stem de gasten op, en voor je het weet loopt zelfs je tante waarvan je het nooit had gedacht mee in de polonaise.

Wat betreft verzoekjes valt er eigenlijk alles wel te regelen met de dj, zo kan het voorkomen dat een van onze dj’s een hele avond Nederlandstalig moet draaien, of juist Spaanse muziek. Dit kan allemaal besproken worden tijdens het kennismakingsgesprek.

Combineer een DJ met een bruiloftband!

Een band is een hele andere beleving vergeleken met een dj. Zo heeft de avond een echte ”live” uitstraling. De meeste bands spelen top40 muziek, en doen dat vaak in setjes van 45 minuten. Soms wordt het gecombineerd met een dj.

Je kan het zo gek mogelijk maken op een bruiloft.
Maar de keuze tussen een band of een dj is toch een persoonlijke keuze.

Bruiloft DJ

Prijs: €450,- tot €995,-

Bruiloftband

Prijs: €750,- tot €6000,-

Zoek een bruiloftband op locatie!

Wil je meer weten over het huren van een bruiloftband? Wij regelen bruiloftbands in Friesland, Groningen en Drenthe!

Bruiloft band Friesland

Wil je groots uitpakken op jullie bruiloft? Kies dan voor een bruiloft band in Friesland. De mogelijkheden zijn eindeloos!
Meer weten

Bruiloft band Groningen

Wil je groots uitpakken op jullie bruiloft? Kies dan voor een bruiloft band in Groningen. De mogelijkheden zijn eindeloos!
Meer weten

Bruiloft band Drenthe

Wil je groots uitpakken op jullie bruiloft? Kies dan voor een bruiloft band in Drenthe. De mogelijkheden zijn eindeloos!
Meer weten

Veelgestelde vragen

Hebben jullie toch nog een aantal vragen? Geen paniek! Wij hebben de meest gestelde vragen voor jullie op een rij gezet. Hebben jullie een andere vraag? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Wij helpen jullie graag!

Kvk: 85643815
Btw nummer: NL863693799B01

Informatie

Offerte aanvragen
Privacybeleid
Cookiebeleid

Contact

De Hoefslag 18, Buitenpost
06 307 914 93
Info@bughousemusic.nl

© 2024 Megabruiloft. Alle rechten voorbehouden - Design door Webfriesland