Over ons

Willen jullie meer weten over Megabruiloft? Daar zijn we blij om! Wij vertellen jullie maar al te graag meer over onze passie voor feest en muziek!

Meer dan bruiloften

Bij Megabruiloft gaan we verder dan alleen bruiloften. Al jaren specialiseren we ons in het leveren van gepersonaliseerde discoshows en het compleet verzorgen van uw bruiloft. Daarnaast bieden wij een uitgebreid assortiment aan verhuurservices voor apparatuur en verzorgen wij boekingen van artiesten en DJ-planningen voor cafés door heel Nederland.

Onze productiestudio is een creatieve broedplaats waar we muziekstukken arrangeren, componeren en schrijven, afgestemd op jouw persoonlijke wensen. Bij Megabruiloft zorgen we dat elk evenement, groot of klein, onvergetelijk wordt.

Bruiloften

Al jaren leveren wij discoshows op maat en verzorgen wij complete bruiloften.

Verhuur en boekingen

Verhuur van apparatuur, artiesten boekingen en DJ planningen voor cafe’s in NL

Studio

Productiestudio waar we muziekstukken arrangeren, componeren en schrijven.

Onze projecten

Wij doen veel meer dan alleen het verzorgen van bruiloften. Bekijk ook eens onze andere projecten!

Megabruiloft

Wij specialiseren ons in het verzorgen van complete bruiloften met gepersonaliseerde discoshows, zodat elk huwelijk een unieke en onvergetelijke ervaring wordt.
Meer weten

Megafeest

Daarnaast zijn wij ook expert in het organiseren van grootse evenementen, waarbij wij zowel de planning als uitvoering verzorgen voor een naadloze en spectaculaire feestervaring.
Meer weten

BHM Digital

Onze studio creëert op maat gemaakte muziekstukken, waarbij we arrangeren, componeren en schrijven voor diverse artistieke en commerciële projecten.
Meer weten

Kvk: 85643815
Btw nummer: NL863693799B01

Informatie

Offerte aanvragen
Privacybeleid
Cookiebeleid

Contact

De Hoefslag 18, Buitenpost
06 307 914 93
Info@bughousemusic.nl

© 2024 Megabruiloft. Alle rechten voorbehouden - Design door Webfriesland